Cene oraha na pijacama za 2024

ponuda na pijacama u Srbiji | Cene na pijacama


Izaberi godinu:

Cena oraha na pijaci u Srbiji zavisi od rodne godine, ponude i potražnje oraha na svetskoj berzi, da li je cena na veliko, da li je orah

Cena oraha na pijaci u Srbiji zavisi od rodne godine, ponude i potražnje oraha na svetskoj berzi, da li je cena na veliko, da li je orah očišćen ili je ceo u ljuski.

Cena varira od pijace do pijace, kraja u Srbiji (cena oraha u zapadnoj Srbiji se razlikuje od cene oraha u istočnoj ili centralnoj Srbiji), grada do grada i od vremena (temperatura, kiša, mraz, suša) tokom godine.

U Srbiji se orah nalazi uz kuće, oranice, livade, ali se sadi i gaji i obrađuje za pravljenje konditorskih proizvoda, pravljenje čokolada i čokoladnih proizvoda, pravljenja kolača i torti, ali očišćeni orasi se jedu i sveži. Orasi se prodaju i otkupljuju uglavnom po kilogramu težine očišćenog oraha ili oraha u ljusci.

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.