Cene zelja na pijacama za mesec februar od 20.02.2023 do 26.02.2023

ponuda na pijacama u Srbiji | Cene na pijacama


Izaberi nedelju:

Cena zelja na pijaci u Srbiji zavisi od rodne godine, ponude i potražnje zelja na svetskoj berzi, da li je cena na veliko, cena zelja na

Cena zelja na pijaci u Srbiji zavisi od rodne godine, ponude i potražnje zelja na svetskoj berzi, da li je cena na veliko, cena zelja na kvantaškoj pijaci, koja je sorta zelja.

Cena varira od pijace do pijace, kraja u Srbiji (cena zelja u zapadnoj Srbiji se razlikuje od cene zelja u istočnoj ili centralnoj Srbiji), grada do grada i od vremena (temperatura, kiša, mraz, suša) tokom godine.

U Srbiji se zelje sadi i gaji i obrađuje za ishranu domaćinstava i industrijsku proizvodnju i obradu. Upotreba je višestruka od priloga jelu kao salata, do raznih začina, pita. Zelje se prodaje i otkupljuje uglavnom po kilogramu težine ili po komadu na malu prodaju ili kupovinu.


Cene na pijacama:


Cene na kvantašu:

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.