Cene rotkvice na pijacama za mesec septembar od 11.09.2023 do 17.09.2023

ponuda na pijacama u Srbiji | Cene na pijacama


Izaberi nedelju:

Cena rotkvica na pijaci u Srbiji zavisi od rodne godine, ponude i potražnje rotkvica na svetskoj berzi, da li je cena na veliko, koja je

Cena rotkvica na pijaci u Srbiji zavisi od rodne godine, ponude i potražnje rotkvica na svetskoj berzi, da li je cena na veliko, koja je sorta rotkvica.

Cena varira od pijace do pijace, kraja u Srbiji (cena rotkvica u zapadnoj Srbiji se razlikuje od cene rotkvica u Vojvodini), grada do grada i od vremena (temperatura, kiša, mraz, suša) tokom godine.

U Srbiji se rotkvica sadi i gaji i obrađuje za ishranu domaćinstava i industrijsku proizvodnju i obradu, i ishranu životinja. Rotkvica je sorta kupusa. Rotkvice, crne rotkvice, uljane rotkvice samo su neke od vrsta rotkvica. Rotkvica se prodaje i otkupljuje uglavnom po kilogramu težine.


Cene na pijacama:


Cene na kvantašu:

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.