Cene rotkvice na pijacama za mesec avgust od 28.08.2023 do 03.09.2023

ponuda na pijacama u Srbiji | Cene na pijacama


Izaberi nedelju:

Cena rotkvica na pijaci u Srbiji zavisi od rodne godine, ponude i potražnje rotkvica na svetskoj berzi, da li je cena na veliko, koja je

Cena rotkvica na pijaci u Srbiji zavisi od rodne godine, ponude i potražnje rotkvica na svetskoj berzi, da li je cena na veliko, koja je sorta rotkvica.

Cena varira od pijace do pijace, kraja u Srbiji (cena rotkvica u zapadnoj Srbiji se razlikuje od cene rotkvica u Vojvodini), grada do grada i od vremena (temperatura, kiša, mraz, suša) tokom godine.

U Srbiji se rotkvica sadi i gaji i obrađuje za ishranu domaćinstava i industrijsku proizvodnju i obradu, i ishranu životinja. Rotkvica je sorta kupusa. Rotkvice, crne rotkvice, uljane rotkvice samo su neke od vrsta rotkvica. Rotkvica se prodaje i otkupljuje uglavnom po kilogramu težine.


Cene na pijacama:


Cene na kvantašu:

cena-kvantaš
JM
Beograd
Kraljevo
Niš
Leskovac
šabac
Novi Sad
Subotica

Rotkvica (sve sorte)

veza
30 din
60 din

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2023 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.