Livadski med sa Rtnja

Pčelarstvo | Med


Cena: 1200 din

Pcelinjaci Jovanovic


Ćuprija


Član od: 13.02.2024.


Klikni za broj telefona


Svi oglasi


Viđeno: 7 puta


Prati: 0 korisnika


Datum objave: 13.02.2024.


Ističe za: 20 dana (14.03.2024.)


Livadski Rtanjski i bagremov Kučajski med sa naših pčelinjaka je nosilac zlatnih medalja sa takmičenja u zemlji i inostranstvu gde svake godine šaljemo više puta godišnje na takmičenja. Imamo svake godine i labiratorijske analize meda sa takmičenja iz stranih i domaćih laboratorija kao i Instituta Kruševac, rezultate možeze videti transparentno na našoj fb stranici med.sa.rtnja ...Imate fotografije i video snimke uživo sa terena gde se nalaze košnice i gde nema u blizini tretiranja useva, oranica ili civilizacije, kao i ceo proces godišnjeg rada u pčelarstvu transparentno objavljen. U ponudi su svi ostali proizvodi koje možete videti na fb stranici med.sa.rtnja ... instagram: pcelinjacijovanović ... www.firmaodpoverenja.com (udjete u pretragu po spisku firmi) a to su: PROPOLIS rastvor 30%, propolis kapi ( pogodne za doziranje i konzumaciju), propolis u spreju (pogodan za usnu duplju), propolis sa cevčicom (pogodan za grlo), propolis je sakupljan sezonski sa mrežicama sakupljačima. POLEN- sezonski u namenskim sakupljačima sa idealnom ventilacijom, zamrznut istog dana po skidanju u vakum pakovanjima bez gubitaka hranljive vrednosti vremenskim stajanjem. PERGA- ručno vađena zumbama iz novog saća kad nema tretiranja pčela. IMUNO MED- mix bagremov med, matična mleč, perga, polen, propolis. Još dosta prirodnih preparata za svakodnevnu ishranu i kod učestalih zdravstvenih problema. ROJEVI- na ramovima i paketni, unapred poručivanje za sezonu. Dostava i slanje na adresu.

Cene i oglasi na pijacama
Cene i oglasi na pijacamaCene i oglasi na pijacamaCene i oglasi na pijacamaCene i oglasi na pijacamaCene i oglasi na pijacama
cena-pijace
težina
rasa
Obrenovac
Čačak
Kragujevac
Kraljevo
Loznica
Niš
Pirot
požarevac
Smederevo
Vranje
zaječar
Leskovac
Šabac
užice
Kikinda
Novi Sad
pančevo
Sombor
Sremska Mitrovica
Subotica
Zrenjanin

Jagnjad

sve težine
sve rase
500 din
530 din
500 din
450 din
580 din
450 din
500 din

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.