Riblja Čorba Banja Luka 2024

Koncerti


Banja Luka
Datum

petak 21.06.2024.

Riblja Čorba Banja Luka 2024

Riblja Čorba Banja Luka, petak, 21.06.2024 godine, Tvrđava Kastel Banja Luka u 21h.


U Banjoj Luci 21. juna - Sve najbolje od Riblje čorbe za prvih 45 godina


Queen Estrada sa zadovoljstvom najavljuje spektakularan koncert u čast 45 godina postojanja i neprekidnog muziciranja legendarne Riblje Čorbe!


Najbolji balkanski rock band svih vremena - Riblja čorba, proslaviće 45 godina svoje bogate karijere koncertom koji će biti održan u petak, 21. juna 2024. godine u 21 čas, na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci.


Očekujte da vas Riblja Čorba povede na putovanje kroz vrijeme svojim nezaboravnim pjesmama koje su postale dio naše muzičke baštine. Biće to prilika da zajedno proslavimo njihovu strast prema muzici i neizmjeran doprinos domaćoj muzičkoj sceni.


Ne propustite priliku da budete dio ovog jedinstvenog i neponovljivog koncerta! Rezervišite svoje ulaznice putem telefona 066 905 399 ili ih kupite putem internet prodaje na entrio.ba ili na prodajnom mjestu ispred RK “Boska”.


Pripremite se za koncert koji će zauvijek ostati urezan u vašim srcima!

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.