Novogodišnja teglica i bazar Opovo 2022

MESTO ODRŽAVANJA

Opovo

DATUM

subota 24.12.2022. - u 10h

Novogodišnja teglica i bazar Opovo 2022

Novogodišnja teglica i bazar Opovo, subota, 24.12.2022 godine u 10h, Hotel Stari Banat Opovo.


Dve, sada već tradicionalne manifestacije koje organizuje ONB Opovo (Kulturni centar Opovo), Novogodišnja teglica i Novogodišnji bazar (vašar) biće održane u subotu, 24. decembra.Novogodišnja teglica – takmičenje u zimnici održaće se u hotelu „Stari Banat“ 24. decembra od 12:00 do 14:00 časova.


Takmičenje u gotovoj zimnici će se održati u pet kategorija:

  1. Ajvar
  2. Turšija
  3. Pekmez (šljiva i kajsija)
  4. Kompot i slatko
  5. Bundeva


Skup i priprema štandova održaće se u 10:00 časova u hotelu „Stari Banat“, a takmičenje i degustiranje zimnice od 12:00 do 14:00 časova. Akreditovani žiri, profesori sa Prirodno-matematičkog fakulteta iz Novog Sada iz Odseka za turizam i ugostiteljstvo proglasiće pobednike i dodeliti nagrade u 14:00 časova.


Pertneri manifestacije: Agros hotel „Stari Banat“, „Aktiv žena Opovo“.


Prijave na mejl kultunicentaropovo@gmail.com ili na telefon 063/1068319


Pored „Novogodišnje teglice“, istog dana u popodnevnim časovima održaće se i novogodišnji bazar (vašar) u Opovu. Pored zimnice i proizvoda od bundeva, na vašaru će u prodaji biti širok dijapazon proizvoda: rukotvorine, suveniri, cveće, začinske biljke, slatke i slane poslastice, knjige i sve što je u duhu novogodišnjih praznika.


Organizatori pozivaju sve zainteresovane – pojedince, udruženja, ustanove, zanatske radnje, firme i privatne preduzetnike da se prijave kako bi im se obezbedila mesta i štandovi.


Prijave slati na mejl kulturnicentaropovo@gmail.com ili na telefon 063/1068319

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2022 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti. i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.