Vino, muzika, kobasice Padina 2023

MESTO ODRŽAVANJA

Padina

DATUM

subota 25.02.2023. - u 12h

Vino, muzika, kobasice Padina 2023

Društveno-zabavna manifestacija sa gastronomskim elementom “Vino, muzika, kobasice” održaće se 25. februara, 2023 godine, u Padini.


Ljubitelji dobre zabave, slovačke narodne muzike i domaće kobasice i vina moći će da uživaju u svim pomenutim elementima na jednom mestu.


Vino, muzika, kobasice je društveno-gastronomska manifestacija takmičarskog karaktera, na kojoj se, pored dobre zabave, može takmičiti i za najbolji domaći proizvod.


Manifestacija je, po pravilu, uveličana i kulturno-umetničkom komponentom, a ove godine će se za dobro raspoloženje pobrinuti Vladimir Halaj i Saša Roharik.


Ova manifestacija Mesnog odbora Matice slovačke u Padini, koja ima tradiciju dužu od četvrt veka, jedna je od omiljenih u Padini. Ove godine održaće se u restoranu Hole, a ulaz je 1.500 dinara. Večera, jedno piće i torta su uključeni u cenu.


Za takmičenje je potrebno najkasnije do 25. februara u 12 časova doneti dva litra vina ili 1 kg sušene kobasice u salon nameštaja “Padinakomerc”.


Zainteresovani koji se odluče da subotnje veče 25. februara provedu u dobrom i veselom društvu mogu nabaviti karte i dobiti više informacija u salonu nameštaja “Padinakomerc” na 667-275 ili kod Zlatka Šimaka na broj 063 822 35 09.

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2022 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti. i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.