Slatki dani Crvenka 2022

14.05. i 15.05. od 11h | Kalendar događaja i manifestacija


maj
subota 14. 5. 2022.

maj
nedelja 15. 5. 2022.

U organizaciji Opštine Kula, Turističke organizacije opštine Kula i lokalnih kompanija i preduzeća i ove godine će se tokom vikenda, 14. i 15. maja, održati spektakularna manifestacija “Slatki dani u srcu Bačke“.


Već godinama unazad ovom manifestacijom se ne promoviše samo Crvenka i opština Kula, već kroz raznovrstan spektakularan program promoviše se i industrija ovog naselja po kojoj je i Crvenka poznata.


Otvaranje ove manifestacije zakazano je za subotu od 11 časova nakon čega sledi program namenjen svim generacijama. Pored organizovanog upoznavanja mladih sa poznatim zvezdama Tik Toka, preko mažoretkinja i brojnih animacija i zabava ove godine organizovan je i “Sweet stage“ na kojem će tokom dva dana nastupiti mnogobrojni bendovi- Dve gitare i bas, Vojvođanski bluz bend, Roy when you walk, Dinamika bend i čuveni bend Griva.


Zvezda čiji će nastup svakako obeležiti prvi dan festivala je Marija Šerifović, pre koje će nastupiti i fantastična Tina Ivanović. Zvezda druge večeri festivala je nenadmašiva Dragana Mirković.


Za sve posetioce manifestacije „Slatki dani u srcu Bačke” kao i predhodnih godina organizatori su obezbedili besplatan autobuski prevoz iz svih naseljenih mesta opštine Kula, a tačan raspored polaska možete pogledati na našim društvenim mrežama.


Detaljnije:

https://turizamkula.rs/2022/05/10/slatki-dani-u-srcu-backe-i-ove-godine-nadmasuje-ocekivanja/