Sajam venčanja Kragujevac 2023

MESTO ODRŽAVANJA

Kragujevac

DATUM

petak 10.02.2023. - od 9h do 20h

subota 11.02.2023. - od 9h do 20h

nedelja 12.02.2023. - od 9h do 20h

Sajam venčanja Kragujevac 2023

„Sajam venčanja 2023“ na Šumadija sajmu , od 10-12. februara 2023. godine (Petak, subota i nedelja), pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca.


U hali Šumadija sajma i ove godine, širok asortiman i bogata ponuda, predstavljanje najnovijih trendova u industriji venčanja ... Očekuje Vas veliki izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – ekskluzivne venčanice, odela, burme, restorani, svadbene dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, šminkeri, ketering usluge i još puno toga ...

I to sa neverovatnim sajamskim popustima..


Nastupi najpopularnijih i najtraženijih BENDOVA za svadbe i venčanja...


Kao i uvek , sve na jednom mestu za Vaš najlepši dan, olakšajte sebi organizaciju venčanja , posetite NAJVEĆI sajam venčanja...Najteži zadatak prepustite profesionalcima, a na Vama je samo da zablistate i izgovorite čarobno DA!Detaljnije:

https://sumadijasajam.rs/kategorija/sajam-vencanja/

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2022 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti. i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.