Sajam poljoprivrede Zagreb 2024

Kalendar događaja i manifestacija


Zagreb
Datum

četvrtak 05.12.2024.

petak 06.12.2024.

subota 07.12.2024.

nedelja 08.12.2024.

Sajam poljoprivrede Zagreb 2024

Poljoprivredni sajam Zagreb CROAGRO 2024, od 05.12. do 08.12.2024 godine, Zagrebački Velesajam od 9h do 20h.


I ove godine, kad miruju poljoprivredne aktivnosti, vrlo živo će biti na jedinstvenom sajamskom prostoru Zagrebačkog velesajma.

U zatvorenim, uređenim i grijanim paviljonima, održat će se sajam kakav poljoprivreda zaslužuje - CroAGRO 2024, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.


Uz sadržaje oblikovane prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora, očekuju vas broja iznenađenja i noviteti.

Uz nezamjenjive susrete licem u lice, pregledajte i isprobajte najsuvremenije strojeve, mehanizaciju i opremu. Među ostalim, izložit će se i proizvodi za poljoprivrednu proizvodnju, konzerviranje, skladištenje, sadni materijali, razne vrste sjemenja i sredstva za zaštitu bilja.

Posebnost Sajma su i aktivnosti na promociji zanimanja u poljoprivredi, ali i izuzetno kvalitetan popratni program ispunjen konferencijama, radionicama i stručnim predavanjima.


Istovremeno će se održavati i Sajmovi hrane i zdravog življenja pa za početak imate barem dva ogromna razloga da nas posjetite.
Detaljnije:

https://www.zv.hr

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.