Sajam peglane kobasice Pirot 2023

Kalendar događaja i manifestacija


Pirot
Datum

subota 28.01.2023.

nedelja 29.01.2023.

Sajam peglane kobasice Pirot 2023

Sajam peglane kobasice Pirot, subota, 28.01. i nedelja, 29.01.2023 godine u 10h.


Završne pripreme u organizaciji Sajma peglane kobasice u Pirotu, 28. i 29. januar 2023. godine. Nakon skoro tri godine, Pirot će opet biti domaćin svim gurmanima i ljubiteljima jednstvenih gastronomskih specijaliteta, kakvi su pirotska peglana kobasica, beli sir i kačkavalj i mnogi drugi. Sajam se i ove godine održava na staroj adresi, sportska hala KEJ, Takovska bb. Kapije Sajma otvaraju se 28. januara od 10.00 časova.


Radno vreme Sajma peglane za posetioce, 28.01.2023. ( 10.00 - 18.00 ), nedelja 29.01.2023. ( 10.00 - 17.00 ).


40 izlagača peglane kobasice

Vinarije i destilerije iz Srbije

Mlekare i proizvođači sira i kačkavalja

Suveniri i motivi pirotskog kraja

Kulturno umetnički program, folklor, tradicija i kulturno nasleđe Pirota

Dodjite da uživamo u jedinstvenim pirotskim specijalitetima!


10.Sajam pirotske peglane kobasice je manifestacija koja se odvija ceo vikend, poslednji vikend u januaru, počinje od petka i traje do nedelje.


Pored izlagačkog i takmičarskog dela koji se odnosi na proizvod peglana kobasice, na ovoj gastronomskoj priredbi možete probati i degustirati i druge lokalne brendove i specijalitete pirotskog kraja i čuveni pirotski kačkavalj i beli sir, staroplaninsku trpezu, domaće organske proizvode i sl.


Na Sajmu peglane kobasice učestvuje i veliki broj destilerija i vinarija iz čitavog regiona, kao i mlekare i drugi proizvođači sira i kačkavalja i izlagači pirotskih suvenira i proizvoda domaće radinosti.


Sajam je zamišljen na takav način da svi ljubitelji domaćih specijaliteta i kulinarstva mogu naći proizvode za sebe, mogu uživati u degustaciji i hrane i pića domaćih destilerija uz bogat kulturno umetnički program sa osvrtom na tradiciju i kulturu naroda pirotskog kraja.


ULAZ: 200 dinara


Detaljnije:

http://www.topirot.com

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.