Sabor lovaca Zlatibor 2023

MESTO ODRŽAVANJA

Zlatibor

DATUM

petak 24.02.2023. - u 17h

subota 25.02.2023. - u 10h

nedelja 26.02.2023. - u 9h

Sabor lovaca Zlatibor 2023

Ovogodišnje, ukupno 41. izdanje zlatiborskog „Sabora lovaca Srbije“, održaće se od 24. do 26. februara.


Posebnost ovogodišnje manifestacije biće u činjenici da će u okviru nje Lovačko udruženje Zlatibor obeležiti 120 godina postojanja.


Proslava jubileja održava se sa malim zakašnjenjem, s obzirom da je prvobitno bila planirana za decembar prethodne godine, u kojoj je LU “Zlatibor” navršilo 120 godina od osnivanja.


Glavna svečanost povodom obeležavanja ovog datuma održaće se prvog dana sabora, 24. februara, od 17 časova, uz kulturno-umetnički program i lovačku lutriju.


Pucačka takmičenja na strelištu Zova održaće se 25. februara. Početak je u 10 časova, a discipline će biti standardne – pokretna meta siluete vuka, nepokretna meta siluete srndaća, glineni golubovi, nepokretna kružna meta na 200 metara i nepokretna kružna meta na 300 metara.


Na istom mestu održaće se i nadmetanje u pripremanju lovačkog gulaša.


Završnog dana održaće se lov na vuka, koji će početi u 7 časova. Područje na kojem će se lov održavati naknadno će biti utvrđeno, po ispitivanju tragova.


Detaljnije:

https://www.zlatibor.org.rs

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2022 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti. i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.