Pasuljijada Čenej 2023

Kalendar događaja i manifestacija


Čenej
Datum

nedelja 01.10.2023. - u 9h

Čenej
Datum

nedelja 01.10.2023.

Pasuljijada Čenej 2023

Pasuljijada Čenej, Novi Sad, Been Festival Novi Sad, nedelja, 01.10.2023 godine, Čenej Salaš 137 u 9h.


Kao primer jedne od najuspešnijih manifestacija u okviru Roglja (festivala vojvođanskih festivala), na Salašu 137 održaće se i svojevrsna olimpijada u pripremanju pasulja.


Po 19. put, u NEDELJU, 1. oktobra 2023. godine, Ekocentar “Vodmar” organizuje BEAN festival na kojem takmičarske ekipe prikazuju svoje kulinarsko umeće i nadmeću se ko će pripremiti najukusniji pasulj.


Prijave za BEAN festival – Međunarodno takmičenje u kuvanju pasulja.


Izlagači mogu da se prijave na SALAŠARSKU PIJACU gde će posetici imati priliku da degustiraju i kupe proizvode domaće hrane, rakije, vina, organske proizvode, zimnicu, suvenire i cveće.


Pored toga, posetioci BEAN festivala će imati prilike da učestvuju i u Ravničarskim igrama, a ljubitelji umetnosti moći će da pogledaju i slike koje budu naslikane u okviru likovne kolonije, a pripremljen je i bogat muzički program.


Pored pobednika takmičenja u kuvanju pasulja, specijalno će biti nagrađeni i najudaljeniji takmičar, najuređeniji štand, najoriginalniji naziv ekipe i najoriginalnije jelo od pasulja.


Održavanje “Roglja” i BEAN festivala podržava Gradska uprava za privredu i turizam Grada Novog Sada.


Za više informacija, možete se obratiti na broj telefona 063/179-7639


Detaljnije:

http://beanfestival.rs

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2023 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.