Koštanijada Ostros 2023

Kalendar događaja i manifestacija


Ostros
Datum

subota 11.11.2023. - u 10h

nedelja 12.11.2023. - u 10h

Ostros
Datum

subota 11.11.2023.

nedelja 12.11.2023.

Koštanijada Ostros 2023

Krajinska Koštanijada Ostros Bar, subota, 11.11, i nedelja, 12.11.2023 godine.


Tradicionalna manifestacija Krajinska Koštanijada ovog vikenda u Ostrosu


Tradicionalna manifestacija Krajinska Koštanijada održaće se predstojećeg vikenda, 11. i 12. novembra u Ostrosu, sa početkom u 11:00 časova. Organizator manifestacije je MZ Ostros, pod pokroviteljstvom Opštine Bar i Turističke organizacije Bar.


Ova autentična manifestacija, koja se održava 15. put po redu, afirmiše multietnički karakter barske opštine, kao i bogatu kulturnu i turističku ponudu Krajine. Koštanijada je prilika da se povežemo, uživamo u ukusnim tradicionalnim specijalitetima, pečenim i kuvanim koštanjima i drugim specijalitetima Krajine.


Pored koštanja, na štandovima će biti izloženi i ostali domaći proizvodi – sir, domaći luk, masline, divlji i pitomi šipkovi, suve smokve, sirup od šipka, japanske jabuke i mnogobrojni proizvodi po kojima je Krajina prepoznata.


Za sve posjetioce, organizatori su priredili bogat program koji počinje u subotu u 10:00 časova, u kome će nastupiti Muzafer Kolići, Merita Bonjaku sa Kosova, Bujar Ćamili i Zef Beka.


📣Pozivamo sugrađane, kao i posjetioce iz drugih krajeva da nam se pridruže ovog vikenda kako bismo zajedno proslavili bogatu tradiciju Krajine i uživali u tradicionalnim specijalitetima.


Detaljnije:

https://www.facebook.com/bartravelmontenegro

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2023 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.