Jesenji festival cveća Kula 2023

Događaji


Kula
Datum

petak 13.10.2023.

subota 14.10.2023.

Jesenji festival cveća Kula 2023

Jesenji festival cveća Kula, petak, 13.10, i subota, 14.10.2023 godine od 8h do 19h u Ulici Josipa Kramera u Kuli.


Dragi ljubitelji prirode i cveća,

Najlepša godišnja sezona je pred nama, i sa zadovoljstvom vam predstavljamo Jesenji festival cveća u srcu Kule! Ovaj festival čarobnih boja i opojnih mirisa održaće se 13. i 14. oktobra od 08:00 do 18:00 časova, kada će ceo prostor od Pošte do mosta biti preplavljen najlepšim cvećem i zelenim draguljima prirode.

Ove godine, naša cvetna manifestacija okuplja više od 100 izlagača iz cele Srbije, koji će vas oduševiti najkvalitetnijim cvećem, višegodišnjim biljkama, lukovicama, kactusima, grnčarijom i svim potrepštinama za vaš vrt. Ako ste ljubitelj baštovanstva i hortikulture, pripremili smo poseban popust od 10 do čak 50 odsto kako biste obogatili svoju kolekciju.

Dođite na Jesenji festival cveća u Kuli i dopustite da vas preplavi eksplozija boja i mirisa. Oplemenite svoj radni i stambeni prostor, i ponesite sa sobom malo prirode i ljubavi prema cveću.


Očekujemo vas!

Manifestaciju organizuju opština Kula i Turistička organizacija opštine Kula.


Detaljnije:

https://www.facebook.com/kulaturizam/

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.