Dani lova Bojnik 2022

MESTO ODRŽAVANJA

Bojnik

DATUM

subota 24. 9. 2022. - u 6h

Dani lova na Radanu Bojnik, subota, 24.09.2022 godine u 6h.


Turistička organizacija opštine Bojnik, u saradnji sa Lovačkim udruženjem „Podgora“ iz Bojnika organizuje u subotu, 24.09.2022., prvu manifestaciju „Dani lova na Radanu“. Okupljanje lovaca je od 06:00 do 07:00 časova ispred Sportske hale u Bojniku. Nakon toga organizovan je grupni lov divljih svinja, vuka, šakala i lisice, takmičenje u gađanju glinenih golubova i nepokretne mete na strelištu „Dobra voda“ u Dobroj Vodi. Takmičarski deo programa počinje u 12:00 časova a nakon proglašenja pobednika za lovce i posetioce je organizovan ručak na strelištu „Dobra voda“.


Prijavljivanje zainteresovanih lovaca za grupni lov i takmičenje će se vršiti u prostorijama Lovačkog udruženja „Podgora“ u Bojniku, dana 22.09., od 08:00 do 14:00 časova.


Pravo učešća u takmičarskom delu (gađanje glinenih golubova i nepokretne mete) imaju po 30. prijavljenih lovaca za obe discipline. Glinene golubove i municiju obezbeđuju organizatori takmičenja.


Detaljnije:

https://www.facebook.com/TOBojnik/

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2022 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti. i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.