Izložba pasa Doboj 2024

Izložbe pasa


Doboj
Datum

nedelja 30.06.2024.

Izložba pasa Doboj 2024

Izložba pasa Doboj, nedelja, 30.06.2024 godine u 7h.


Poštovani izlagači i posjetioci,

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo na DOG SHOW DOBOJ 2024, koji se održava 30.06.2024.godine u okviru koga organizujemo Nacionalnu izložbu pasa svih rasa XVI CAC Doboj 2024, Međunarodnu izložbu pasa svih rasa CACIB Doboj 2024 i Specijalizovanu izložbu VI FCi grupe. Iskreno se nadamo da ćete nas posjetiti kao i prethodnih godina, a posebno što ove godine imamo priliku da po prvi puta organizujemo Međunarodnu izložbu pasa svih rasa u Doboju. Nadamo se da ćemo našim organizacionim sposobnostima opravdati vaš dolazak koji sa nestrpljenjem očekujemo. Dajte nam šansu svojim učestvovanjem u izložbama, a mi garantujemo da ćete svakako provesti jednu prelijepu nedelju u našem šarmantnom gradu. Ove godine obezbijedićemo za sve izlagače besplatan lovački čorbanac u pauzi između dvije izložbe.

Radujemo se vašem dolasku i doprinosu uspjeha naših manifestacija, gdje 30.06.2024.godine u centru pažnje biti samo kinologija.

Dobro nam došli!

Organizacioni odbor DOG SHOW DOBOJ 2024

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.