Srpska Nova Godina Leskovac 2024

Doček Nove godine


Leskovac
Datum

subota 13.01.2024. - od 12h do 15h

Leskovac
Datum

subota 13.01.2024.

Srpska Nova Godina Leskovac 2024

Srpska Nova Godina Leskovac 2024, subota, 13.01.2024 godine od 12h do 15h.


Turistička organizacija grada Leskovca će, pod pokroviteljstvom grada Leskovca u subotu, 13. januara 2024. godine organizovati manifestaciju „Trg dečije radosti – novogodišnja čarolija“.

U okviru proslave dočeka pravoslavne Nove godine, umesto tradicionalnog večernjeg koncerta sa popularnim izvođačima, na gradskom trgu u terminu od 12 do 15 časova biće organizovan program namenjen našim najmlađim sugrađanima i njihovim porodicama.


Na nekoliko punktova nastupaće cirkus animatori za decu iz Novog Sada (velika zimska kraljica i dva Deda mraza i mrazica koji će u atraktivnim kostimima na štulama dočekivati decu, praviti interaktivnu animaciju i fotografisati se sa publikom) žongleri i klovnovi iz Severne Makedonije, mađioničari, crtači po licu, maskote iz aktuelnih crtanih filmova.


Novogodišnju čaroliju će upotpuniti i ulepšati predstava "Crvenkapa" niškog Pozorišta lutaka i koncert Ivane Peters - nekadašnje članice grupa "Tap 011" i “Negativ”, koja je danas poznata po svojim performansima i izvođenju dečjih pesama.


Koncert će trajati od 14 do 15 časova. Ovo je drugi put da se u našem gradu organizuje novogodišnje slavlje u ovakvom formatu, a Turistička organizacija grada Leskovca poziva svoje sugrađane da 13. januara 2024. Godine dovedu svoje mališane na gradski trg i da svi zajedno uživamo u ovom jedinstvenom spektaklu.


“U pravom novogodišnjem ambijentu, uz topao čaj koji će se besplatno služiti, dobru zabavu i osmeh svako će pronaći delić svoje praznične radosti”.


Detaljnije:

https://www.facebook.com/toleskovac

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.