Turistička organizacija Bela Crkva

Turističke organizacije


Turistička organizacija opštine Bela Crkva je osnovana 08.05.2003. god. Osnivač Turističke organizacije je Skupština opštine Bela Crkva. Turistička organizacija opštine Bela Crkva promoviše belocrkvanski turizam. Pored ove osnovne delatnosti koja uključuje posete sajmovima turizma i drugih manifestacija na kojima privlači i promoviše Belocrkvanski turizam u drugim opštinama i državama, zadaci organizacije su i razvijanje samih usluga i proširenje sadržaja koje gostima treba ponuditi.


Savremene manifestacije su otvorenog tipa. Njima se komunicira sa što većim brojem učesnika i posetilaca, služe promociji lokalnog turizma. Manifestacije imaju važan društveni i politički značaj za promociju identiteta lokalnih zajednica, ali i ekonomski razvoj zemlje u celini.


Cilj organizacije je razvijanje turističkih potencijala, osavremenjavanje ponude kao i saradnja sa sličnim organizacijama u zemlji i svetu i pružanje pomoći preduzetnicima zainteresovanim za pokretanje sopstvenog biznisa u oblasti turizma.


Kroz učestvovanje na sajmovima uspešno promovišemo turističku ponudu naše Opštine, distribucijom štampanih materijala, direktnim kontaktima sa posetiocima sajma, prisustvovanjem panel diskusijama i ostavrujemo saradnju sa drugim turističkim organizacijama u Srbiji.http://www.belacrkvato.org/index.html


https://www.facebook.com/toobelacrkva


https://www.instagram.com/turizam_bela_crkva/


013851777


Proleterska 2, Bela Crkva

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.