Turistička organizacija Bač

Turističke organizacije


Turistička organizacija opštine Bač je osnovana 2006. godine sa ciljem razvoja, unapređenja i promocije turizma u opštini Bač.


Tokom godine Turistička organizacije uzima učešće na mnogim međunarodnim domaćim i stranim Sajmovima kako bi domaćem i inostranom tržištu bila prezentovana celokupna turistička ponuda opštine Bač.


Najznačajnije atrakcije koje ujedno sačinjavaju i turističku ponudu su: srednjevekovna Bačka tvrđava, Franjevački samostan, ostaci Turskog kupatila, manastir Bođani, etno- kuće i etno postavke koje čuvaju bogatu tradiciju naroda na ovim prostorima (Srbi, Slovaci, Šokci, Mađari, Hrvati, Bošnjaci…), zatim uređeno jezero Provala sa peščanom plažom i kampom, mnogobrojni ugostiteljski objekti, čarde na Dunavu.


Turistička organizacija opštine Bač pruža usluge vodiča za organizovane i individualne posete kao i pomoć u kreiranju programa za turističke obilaske, organizator je mnogobrojnih dešavanja i manifestacija tokom godine.


U okviru svojih aktivnosti, a u sklopu promocije opštine Bač Turistička organizacija opštine Bač se bavi nabavkom i prodajom suvenira koji su posetiocima dostupni u suvenirnicama na prvom spratu Donžon kule na Tvrđavi i u prostorijama Turističke organizacije. U ponudi su predmeti sa motivima znamenitosti Bača, kao što su: figure, magneti, flaše, satovi, nakit, privesci, šolje, slike, čaše, kape, majice, torbe, podmetači i niz drugih predmeta od najrazličitijih materijala koji su izradili proizvođači suvenira, ali i udruženja gradjana. Naravno, izložene su i razglednice, publikacije kao i promotivni materijal.
https://turizambac.rs/


https://sr-rs.facebook.com/turistickaorganizacija.opstinebac/


0216072222


Trg dr Zorana Đinđića 4, Bač

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.