Turistička organizacija Alibunar

Turističke organizacije


Opština Alibunar zauzima jugoistočni deo Vojvodine. Opštinu čine: Alibunarsko-Vršačka ravan, Ilandžanski rit, SZ Deliblatske Peščare i deonica kanala DTD.


Na teritoriji opštine Alibunar formirano je deset naselja od kojih je Alibunar središte opštine. Sam geografski položaj diktirao je i formiranje naselja koja zbog toga odstupaju od klasičnog Panonskog tipa.


U njima živi stanovništvo heterogenog etničkog sastava.


Međunarodnim putem E-94 kao i prugom međunarodnog karaktera na relaciji Beograd-Alibunar-Vršac-Temišvar omogućena je dobra komunikacija između naše zemlje i susedne Rumunije, što podrazumeva promet domaćih i stranih turista.


Kao deo međunarodnog puta opština Alibunar povezana je sa Beogradom 56 km, Pančevom 35 km, i Vršcem 33 km. Ovakav položaj i blizina gradskih centara daje mogućnost različite ponude, kao što su rekreativni, izletnički turizam na lokalitetu Devojački bunar kao i lovni i ribolovni turizam na celokupnoj teritoriji opštine.https://turistickaalibunar.rs/


https://vojvodina.travel/gradovi-i-opstine/alibunar/1/


https://sr-rs.facebook.com/TuristickaOrganizacijaOpstineAlibunar/


013641933


Žarka Zrenjanina 4, Alibunar

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.