Ptice su ukras drveća

Vesti


Akcija "Ptice su ukras drveća" koju je pokrenulo Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije od nedelje, 26. decembra, sprovodi se i u okolini Pančeva.


Kako nam je rekao Boris Okanović, oni su postavljali kugle i pogače sa hranom na desetak mesta na lokaciji Duboka bara - Tamiški kubici, a sa akcijom nastavljaju svakodnevno.


Nalazimo se u periodu godine kada ukrašavanjem želimo da doprinesemo radosti praznika. Zima je vreme kada treba da se setimo i onih koji ne mogu lako da dođu do hrane - ptica. Članovi udruženja pticama pripremaju masne kugle sa žitaricama i kače ih na drveće.

 

- Na lokacije možete poneti i svoje masne kugle koje ste pripremili. Članovi i članice koji odluče da podrže akciju iz svojih mesta mogu da pošalju fotografije sa svojih akcija na mejl jato@pticesrbije.rs i mi ćemo ih podeliti na društvenim mrežama Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, rekao nam je Okanović.



Izvor: www.013info.rs

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.