Nagrada za zakupce tezgi

Vesti


Na pijaci „Palilula” danas su prvi put uručene novčane nagrade u okviru pilot projekta „Digitalizacija beogradskih pijaca”, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace”.


Prvu nagradu osvojio je zakupac na pijaci „Smederevski đeram,” sa ukupno 247 transakcija tokom novembra, drugo i treće mesto pripalo je zakupcima na pijaci „Palilula, sa realizovanih 197 odnosno 183 transakcije, dok su četvrto i peto mesto zauzeli zakupci na pijaci „Kalenić”, sa ukupno 161 odnosno 94 realizovane bezgotovinske transakcije. 


Od septembra 2021. godine, na tri beogradske pijace uvedene su značajne novine zahvaljujući pilot projektu digitalizacije pijaca, koji je pokrenula Privredna komora Srbije, a inicirala kompanija Mastercard.

 

Pilot projekat se realizuje uz podršku JKP „Gradske pijace”, kompanija Payten i Chipcard, kao i banke Intesa. „Kalenić”, „Palilula” i „Đeram”, prve su u nizu beogradskih pijaca na kojima su postavljeni POS terminali za plaćanje karticama.


Kompanije Mastercard i Chipcard obezbedile su dodatnu pogodnost za sve učesnike u ovom pilot projektu. Svakog meseca od 1. novembra 2021. do 31. oktobra 2022. godine, pet trgovaca koji budu imali najveći broj bezgotovinskih plaćanja platnim karticama osvojiće novčane nagrade u iznosu od 12.000 dinara.


Na pijacama „Kalenić”, „Đeram” i „Palilula” ukupno je instalirano 42 POS terminala na 42 prodajna mesta.


Izvor: www.beograd.rs

Sve cene na sajtu su postavljene od strane korisnika.
Pijace.com ne garantuje da su sve informacije o proizvodima potpuno tačne i bez grešaka.
Copyright © 2015 - 2024 Pijace.com Sva prava su zadržana.

Cene na pijacama - stoka, voće, povrće, žitarice

Pijace.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.