Voćnjaci

Interprom

Osnovna delatnost preduzeća postaje proizvodnja višnja.

Južni Banat

Osnovna delatnost  preduzeća  je gajenje voća i grožđa. Pored ove delatnosti preduzeće se bavi proizvodnjom sadnog materijala, ratarskom proizvodnjom, skladištenjem robe u hladnjačama  i proizvodnjom rakije od voća i grožđa.

Sirogojno Co

Sirogojno Co. je porodična firma osnovana 1991. godine u selu Sirogojnu na obroncima planine Zlatibor u zapadnoj Srbiji.

PLEMIĆ KOMERC

PLEMIĆ KOMERC DOO Osečina je porodično proizvodno-trgovinsko preduzeće sa tradicijom od skoro dve decenije, u vlasništvu porodice Milovanović.

Paradise Food

Paradise Food je osnovan 2007 godine i bavi se zanatskom preradom voća i povrća na tradicionalan način, nalazimo se u Novim Banovcima - Srem Vojvodina nedaleko od auto puta Beograd - Novi Sad.

Cooperative

Osnovna delatnost kompanije je sušenje voća, povrća i lekovitog bilja, hladna prerada, zamrzavanje voća, usluge u pružanju prenoćišta, prerade drveta kao spoljna i unutrašnja trgovina.

ATP Irrigation

ATP Irrigation D.O.O. posluje pod ovim nazivom već 10 godina, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni 12 godina.

Ćirić Agro Titel - plantaža jabuka

Ono čemu teži kompanija Ćirić Agro MĐŽ jeste da dostignemo površinu od 240ha zasada jabuke, naravno sve to ispraćeno  kvalitetom i kvantitetom.