Veterinarske ambulante

Veterinarska stanica ZOO CENTAR

Privatna veterinarska stanica «ZOO CENTAR» osnovana je 2002. godine kao ambulanta za kućne ljubimce, da bi već 01.01.2004.godine prerasla u Veterinarsku stanicu.

Veterinarska ambulanta Viva Vet - S

Od usluga u našoj ambulanti možete obaviti klinički pregled, vakcinaciju i čipovanje životinja, možete pitati za stručni savet - rado ćemo Vam izaći u susret.

Veterinarska ambulanta Vetmedika

Internistički pregledi, vakcinacije, hirurške intervencije, porodiljstvo sa akušerskim zahvatima, dermatologija, rentgen dijagnostika, ultrazvučna dijagnostika, bakteriološki pregledi, biohemijski pregledi krvi, pregled mesa na trihinelu, kućne posete.

Veterinarske ordinacije Savić

Preventiva, kurativa, hirurgija, porodiljstvo, hitne intervencije.

Veterinarska Ambulanta S.O.S

Veterinarske Usluge: Vakcinacije, Interne Bolesti, Stomatologija, Porodiljstvo, Hematologija i Biohemija..

Veterinarska ambulanta NSVET

Usluge: Dijagnostika Terapija Vakcinacija i dehelmintizacija, Hirurške intervencije, Veštačko osemenjavanje, Laboratorijska i dijagnostička ispitivanja, Ultrazvučna dijagnostika
 

Veterinarska ambulanta Gutavet

Naša veterinarska  sluga je bazirana na integrisanom holističkom pristupu pacijentu što omogućava  rano otkrivanje i sprečavanje mnogih bolesti.

Veterinarska ambulanta Filipović

Delatnost veterinarske ambulante je preventiva, lečenje i saveti u vezi sa kućnim ljubimcima, pre svega psima i mačkama.

Veterinarska ambulanta SUPER VET

Veterinarska ambulanta SUPER VET osnovana je radi unapređenja zdravstvene zaštite i očuvanja zdravlja vaših ljubimaca.

Pages