Stočna hrana

FABRIKA STOČNE HRANE DREN

“DREN” je osnovan 1991. godine sa ciljem proizvodnje premiksa. U 1992. godini proizvodni program smo proširili dopunskim i potpunim smešama. Godine 1996. usvojen je program TOP predsmeša i TOP dopunskih smeša.

FABRIKA STOČNE HRANE AGROUNIKUM

roizvodnja stočne hrane SZTR „AGROUNIKUM” osnovana je 1995 godine u privatnoj svojini kao mala mešaona stočne hrane. Već 2000 godine izgradjen je potpuno novi objekat i skladišni kapaciteti u vidu silosa i podnog magacinskog prostora. Proizvodni pogon čini oprema renomiranih proizvodjača čime je kapacitet i radni učinak povećan na 5 t/h.

FABRIKA STOČNE HRANE SANDERS

Početkom prošlog veka, tačnije 1910. godine, farmaceut Luj Sanders (Louis Sanders) otkriva važnost zdrave i kvalitetne hrane tokom procesa rasta i razvoja životinja, te stoga po prvi put uključuje upotrebu vitamina u proizvodnji stočne hrane. Ubrzo nakon toga, osniva i kompaniju SANDERS. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom razvoju kompanije, započinje i izvoz (1990. godina) u zemlje Evrope, Afrike i Azije.

FABRIKA STOČNE HRANE INBERG

Kompanije Inberg se bavi proizvodima za ishranu životinja od 1998. godine. Svoje principe poslovanja smo zasnovali po uzoru na vodeće svetske kompanije u proizvodnji hrane za životinje. 

 

FABRIKA STOČNE HRANE LIRAMIX

Fabrika stočne hrane “Lira Mix” d.o.o, osnovana je u Irigu 2010. godine. Već u prvih pet godina postojanja uspeli smo da osvojimo poverenje kupaca i zauzmemo značajno mesto na tržištu, zato što koristimo samo najkvalitetnije prirodne sirovine, kao i recepture prilagođene specifičnim nutritivnim potrebama životinja.

 

 

Fabrika stočne hrane Bečejka

Osnovana u Bečeju, 1982. godine prirodno se pozicionirala u srcu jedne od najplodnijih vojvođanskih regija. U martu 2009.-te godine, javnim nadmetanjem fabrika "Bečejka" A.D. prelazi  u vlasnistvo firme "Eraković" DOO .

Fabrika Stočne Hrane Hrana Produkt

Proizvodni asortiman čine: potpune i dopunske smeše, vitaminsko-mineralne predsmeše i proizvodi od soje.

Fabrika Stočne Hrane Superprotein

A.D. Superprotein je kompanija koja je osnovana 1964. godine pod imenom FSH (Fabrika Stočne Hrane) u okviru poljoprivrednog kombinata "Servo Mihalj". Kasnije menja ime u FSH "Begej" Zrenjanin. To ime nosi do 1990. godine kada dobija sadašnje ime.

Fabrika Stočne Hrane Farm commerc

FARM COMMERC d.o.o. iz Čantavira počeo je sa radom 1995. godine. Preduzeće je u privatnoj svojini, organizovano kao društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju stočne hrane i promet.

Fabrika stočne hrane Patent Co

Kompanija PATENT Co je osnovana 1991 godine. Kompanija se, u svojim ranim počecima, bavila uslugama plasmana industrijske svojine, autorskih prava, patenata i žigova.

Pages