Semena i sadnice

Raiffeisen Agro

Posle skoro 4 godine postojanja, testiranja, selekcije i prilagođavanja asortimana potrebama poljoprivrednih proizvođača u našoj zemlji, u mogućnosti smo da vam ponudimo paletu našeg semenskog programa, uvereni da zadovoljava sve vaše potrebe i zahteve.

Agrimatco

Agrimatco group je jedinstvena multinacionalna kompanija koja se bavi zastupništvom i distribucijom repromaterijala u poljoprivredi. Kompanija posluje u 47 zemalja sveta, a u Srbiji je počela sa radom pre 16 godina. Stalnom edukacijom naših zaposlenih trudimo se da Vam prenesemo najnovija saznanja, tehnologije i inovacije.

Syngenta

Od osnivanja 2000. godine, integracijom delova kompanija Zeneca i Novartis, koji su se bavili inovacijama i proizvodnjom sredstava za zaštitu bilja, Syngenta je danas postala najveći proizvođač sredstava za zaštitu bilja u svetu, i uopšte u agrobiznisu, jer poseduje i značajan udeo na tržištu semena ratarskih useva, povrća i cveća.

LG

LG je internacionalna robna marka semena više biljnih kultura kompanije Limagrain Europe, vodeće francuske semenske kuće u ratarskim kulturama: Kukuruz, suncokret, pšenica, ječam, tritical, uljano-proteinske kulture i krmno bilje

Pioneer

Kompanija Pioneer, svetski vodeća semenska kuća u proizvodnji kukuruza, proslavila je 15 godina poslovanja u Srbiji i deset godina uspešne saradnje sa Delta Agrarom, na Centralnom danu polja održanom na imanju “Napredak” u Staroj Pazovi.

NS seme

Institut za ratarstvo i povrtarstvo je osnovan 1938. godine odlukom Ministarstva poljoprivrede Kraljevine Jugoslavije. Tada je oformljena Poljoprivredna i kontrolna stanica u Novom Sadu iz koje je nastao današnji Institut. Uspešnim radom i vrhunskim rezultatima implementiranim u poljoprivrednu praksu Institut je postao značajno ime u svetskoj nauci.

Institut za kukuruz Zemun Polje

Osnovan 29. septembra 1945, pod nazivom Savezni zavod za oplemenjivanje i proizvodnju bilja. Narednih 15-tak godina menjao je svoj naziv i status nekoliko puta i 1961. godine ustanovljen kao samostalna naučna ustanova pod nazivom Institut za kukuruz Zemun Polje.

KWS Srbija d.o.o.

Kompanija KWS danas predstavlja jednog od tržišnih lidera u oblasti selekcije i proizvodnje semenskog materijala šećerne repe, kukuruza, uljarica i drugih ratarskih, industrijskih, povrtarstkih kultura i krmnog bilja.

AS Hibridi

Selekciona kuća AS Hibridi je nastala 2004. godine, pod imenom Prinosmaks, u okviru firme Chemical Agrosava i bavi se selekcijom i oplemenjivanjem tj. stvaranjem novih, boljih hibrida kukuruza. Naziv firme je promenjen 2011. godine u AS Hibridi zbog popularnosti istoimenog brenda.