Poljoprivredne apoteke

Poljoprivredna apoteka Munja

Poljoprivredna apoteka str Munja nudi vam veliki izbor semena, lukovice, sadnice i rasad cveća, voća, povrća, četinara, ruža, ukrasnog bilja...

Poljoprivredna apoteka Timus

Poljoprivredna apoteka Timus osnovana je 1998. godine u Zrenjaninu. Princip rada se zasniva na prodaji pesticida i semena, ali i praćenje novih trendova i stalno usavršavanje na domaćim i stranim seminarima.

Poljoprivredna apoteka Ras

Osnovna delatnost je maloprodaja proizvoda koja se koriste u poljoprivrednoj proizvodnji, a to su: stočna hrana, semenska roba i sadnice, mineralna đubriva, sredstva za zaštitu bilja, živina i ostali proizvodi namenjeni poljoprivredi, ručni, električni i motorni alati, baštenski program, bela tehnika, boje i lakovi.

RATAR POLJOPRIVREDNE APOTEKE

Osnovna delatnost Ratar-a je maloprodaja i veleprodaja proizvoda za upotrebu u poljoprivrednoj proizvodnji, a to su prvenstveno: stočna hrana, semenska roba i sadnice, mineralna đubriva, sredstva za zaštitu bilja, živa stoka i živina i ostali repromaterijal za poljoprivredu.

Meteor Commerce doo

Meteor Commerce doo je kompanija koja je osnovana 1992. godine, ali je sa radom počela 1996. godine i to kao poljoprivredna apoteka u Somboru, na svega 25m2.

Poljoprivredna apoteka Aleksandrovac

Poljoprivredna apoteka trgovina veštačka đubriva sadni i semenski materijal i sredstva za zaštitu bilja.

ĆUP AGROSTOJ

Osnovani smo marta 2005. godine. Bavimo se poljoprivrednom proizvodnjom, organizacijom i ugovaranjem poljoprivredne proizvodnje i prodajom poljoprivrednih proizvoda.

Poljoprivredna apoteka ĆIRA

Poljoprivredna apoteka ĆIRA je najveća prodavnica poljoprivredne robe u Mionici.

Poljoprivredna apoteka AGRO PROMET

Poljoprivredna apoteka AGRO PROMET je firma nastala 2005.godine sa ciljem poboljšanja poljoprivredne i stočarske proizvodnje na teritoriji opštine Jagodina.

Agromax-Palić

Poljoprivredna apoteka Agromax-Palić doo koja se bavi trgovinom na malo.

Pages