Poljo servisi

KPM Kompresori

Sluge: proizvodnje i reparacije delova za industriju, remonta delova motora, mašinske obrade motora, servisiranja i opravke svih vrsta vozila, servisiranja i opravke svih vrsta kompresora..

ALPINASTAR

ALPINASTAR d.o.o. zasniva svoj rad na bogatom trgovačkom iskustvu i tradiciji osnivača još od davne 1931. godine. Od prvog dana, naše opredeljenje je bilo da svojim kupcima ponudimo profesionalni kvalitet proizvoda i usluga.

Perkins

Samostalna radnja „Perkins“ osnovana 1998 godine,kao radnja za obradu metala.Stalnim radom i neprestanim širenjem mreže kupaca i usvajanjem programa za proizvodnju rezervnih delova za traktore postala je poznata na tržištu Srbije.

Agrogas

Agrogas je privatna firma osnovana 2000. god. Geneza potiče iz 1992. god. Firma se bavi prodajom proizvoda i davanje usluga iz oblasi agrara.

Agro FD

Proizvodnja, prodaja, servis i ugradnja rezervnih delova i opreme za poljoprivrednu mehanizaciu (kombajne i berace domaće i strane proizvodnje), mlinove, pekare, ciglane, razne elevatore i sve delove po uzorku ili crtežu.

Masferg Agro d.o.o.

Masferg Agro d.o.o. je osnovan početkom 2002 godine, a krajem 2003 postaje mešovito partnersko preduzeće, nastalo ulaganjem Srpskog i Engleskog kapitala.

POLJO SERVIS BOŽIĆ

POLJO SERVIS BOŽIĆ - servis i održavanje poljoprivredne mehanizacije i prodaja delova poljo servis

SMTR Poljoservis Mol

SMTR "Poljoservis" je osnovan 01.08.2002. godine. Prva delatnost je bila reparacija poljoprivrednih mašina, uglavnom žitnih kombajna Zmaj 142.

Agro Land Poljoprivredni servis

DOO Agro-Land iz Bečeja osnovana je prvobitno zbog servisiranja savremene poljoprivredne mehanizacije. Tokom rada proširili smo delatnost na prodaju poljorpivredne mehanizacije i maziva.