Mlekare

Belkino

Širok asortiman proizvoda od mleka pod nazivom Belkino je za kratko vreme pronašao put do svojih kupaca, zahvaljujući jasno definisanim principima kavlitetnog i bezbednog proizvoda.

Mlekara Fass

Mlekara Fass iz Sjenice je osnovana 2001. godine kao mala porodična zanatska radnja i jedna je od najuspešnijih u Sjeničkom okrugu. Osnovna delatnost preduzeća je otkup i prerada mleka u viskokvalitetne proizvode primenom najnovijih tehnoloških znanja i dugogodišnje tradicije.

Mlekara Dis Todorović

Dis Todorović Ražanj - proizvodnja mleka i mlečnih proizvoda: mleko, jogurt, kiselo mleko, kisela pavlaka, slatka pavlaka, beli sir, sitan sir, kačkavalj, biljna feta.

Mlekara Beocapra

Proizvodnja sirovog mleka, kao što važi uopšte za poljoprivredne sirovine, predstavlja samo početak lanca složenog i kontrolisanog procesa proizvodnje mlečnih prerađevina.

Mlekara MaxiMlek

Mlekara "MAXI MLEK" počela je sa radom 2005. godine u području razvijenog stočarstva zbog čega je veoma velika ponuda svežeg, zdravog kravljeg mleka. Glavni dobavljači su individualni poljoprivredni proizvođači sa teritorije Rasinskog okruga.

Mlekara Ekomlek

Proizvodni program Mlekare čine sledeći proizvodi: pizza sir, kaonički kačkavalj, dimljeni kaonički kačkavalj, albuminski sitan sir, albuminski kriška sir, maslac, zdravinjski sir i mocarela.

Mlekara Stara planina

Mlekara „Stara planina” iz Dimitrovgrada,osnovana 1999. godine bavi se, pre svega, proizvodnjom tradicionalnih staroplaninskih proizvoda: kačkavalj, salamureni beli sir i urda.

Mlekara Master Milk

Početkom 2010. godine kompanija Master frigo d.o.o. iz Beograda otkupila je mlekaru Blacini d.o.o iz Blaca, nekadašnju mlekaru ’’Toplica’’ Blace. Osnovana je nova kompanija Master Milk d.o.o sa sedištem u Blacu, sa namerom da se pokrene proizvodnja, obnovi proizvodni pogon i da se mlekara u potpunosti osposobi za preradu 100 tona mleka dnevno.

Mlekara Gložane

Privredno društvo za preradu mleka i mlečnih proizvoda Mlekara Gložane iz Gložana osnovano je septembra 1992 godine. Obavljanje redovne delatnosti u mlekari otpočelo je maja 1994 godine. Na početku poslovanja, preduzeće je zapošljavalo pet radnika i u uslovima zanatske proizvodnje prerađivalo je oko 500 litara mleka na dan.

Temerinka Mlekara SZTR

Temerinka Mlekara SZTR delatnost: proizvodnja mleka i sira.

Pages