Delovi i mehanizacija

Agrodivo

Firma „Agrodivo“ , iz Novog Sada, nastala je kao odgovor na sve veću potražnju poljoprivrednika za savremenom, kvalitetnom, ali i pristupačnom mehanizacijom.

Berko

Berko preduzeće za proizvodnju mašina i uređaja poljoprivredne mašine, berači kukuruza, kultivatori, setvospremači

Termoplin d.o.o.

Kompanija za proizvodnju i prodaju opreme za grejanje i poljoprivrednih mašina za obradu i sušenje duvana, voća, povrča i lekovitog bilja.

AGROTRADE DOO

AGROTRADE DOO se prvenstveno bavi veleprodajom i maloprodajom poljoprivredne mehanizacije, renomiranih stranih i domaćih proizvođača.

Lazaro d.o.o.

Već dugi niz godina bavimo se prodajom orginalnih traktorskih delova.

RTI DOO

Kompanija RTI je ovlašćeni distributer brendova JOHN DEERE, PÖTTINGER, ZANON, GEDORE, PAKELO.

Agropanonka

Agropanonka je jedan od lidera u agrarnoj industriji i partner od velikog poverenja u domenu poljoprivrede. Kompanija je osnovana 1992. godine u Novom Sadu, a danas ima pet organizacionih celina koje objedinjuju poslovne aktivnosti u zemlji i inostranstvu.

Agroglobe

Agroglobe se bavi prometom agroproizvoda, uvozom I distribucijom pesticida, semena i mineralnog đubriva i poljoprivredne mehanizacije.

Almex

Glavna delatost kompanije je poljoprivredna proizvodnja: ratarstvo (proizvodnja kukuruza, šećerne repe, pšenice, soje, suncokreta, lucerke, graška, boranije, kukuruza sećerca, semenskog kukuruza i suncokreta) i stočarstvo (proizvodnja svinjskog i goveđeg mesa i sirovog kravljeg mleka).

Šulok Company

Glavni delatnosti: veleprodaja i maloprodaja svih vrsta guma, proizvodnja gumenih delova za berače, kombajne i druge poljoprivredne mašine, osnovni vulkanizerski radovi

 

Pages